Logo til print

Vandaktivitetspark i Selsmosen

På grund af de stigende mængder regnvand, blev Høje-Taastrup Kommune nødt til at udvide regnvandsbassinet i Selsmosen midt i Taastrup By. En situation, der kunne være endt med, at kommunens borgere havde mistet et grønt rekreativt åndehul.

Mange kommuner er i disse år, grundet klimaforandringer, tvunget til at etablere tekniske anlæg for at kunne rumme de stadigt kraftigere regnskyl.

I dette tilfælde valgte Høje-Taastrup Kommune sammen med Lokale og Anlægsfonden, at udvikle en blå aktivitetspark til glæde for byens borgere.

Med vandaktivitetsparken på 25.000 m² har Høje-Taastrup Kommune altså formået at skabe et område til leg og bevægelse, ud af det som kunne have været et kedeligt teknisk anlæg.

Naturrum

Fakta

Arkitekt
Force4 Architects

Opført
2012

Bevilling
2.000.000 kr.

Anlægssum
18.000.000 kr.

Bygherre
Høje-Taastrup Kommune

Areal
25.000 m²

Adresse

Selsmosen, 2630 Taastrup