Se flere billeder

Billeder fra projektet

Trekløverhallen i Stepping

Stepping i Kolding Kommune blev sammen med Allested-Vejle og Sdr. Nissum udpeget som vindere af konkurrencen om “Nyt liv i gamle haller”.

Stepping i Kolding Kommune blev sammen med Allested-Vejle og Sdr. Nissum udpeget som vindere af konkurrencen om "Nyt liv i gamle haller".

I konkurrencen om “Nyt liv i gamle haller”, matchede Lokale og Anlægsfonden tre udtjente idrætshaller med tre arkitekter, for at vise, at det er muligt at gøre en gammel hal til et moderne idræts- og kulturcenter.

De ombyggede haller skulle fremover byde på spændende arkitektur og fleksibel funktionalitet for kun 10 mio. kr. – og med en udvidelse af grundarealet på maksimalt 10 procent.

Den lokale indsats omkring Trekløverhallen i Stepping og arkitekterne fra GPP har åbnet hallen op med store glaspartier, så brugerne på vej mod hallen kan se, hvad der sker inde i den, og brugerne indeni hallen kan opholde sig i lysere og rarere omgivelser.

Lyse og rare omgivelser
Hallen har fået tre nye tilbygninger, hvor hver tilbygnings tagflade føres helt ned til jorden. En tagflade med ovenlyskupler, en anden med værestedstrappe, og en tredje, der kan bruges af skatere på rulleskøjter eller skateboards.

Indvendig bliver Trekløverhallen meget fleksibel, så de mange nye lokaler kan opdeles og ændre størrelse alt efter behov. Selve idrætshallen er udstyret med en foldevæg, der kan adskille den store idrætsbane. Med tilbygningerne skabes også en række mindre nicher – både indvendigt og udvendigt, som kan udnyttes til række aktiviteter.

Herunder ses Trekløverhallen i Stepping før omdannelsen:

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content