Logo til print

Børnenes Madhus

Lyst, åbent, industrielt og fleksibelt.

Børnenes Madhus er en del af Københavns Madhus, som er erhvervsdrivende almennyttig fond, som arbejder med mad og måltider. 

Børnenes Madhus ligger i Kødbyen i København, hvor især børn og unge tilbydes kurser i madlavning. Hvor der engang var slagterhus er der nu inspirerende undervisningslokaler til madlavning. Det vi især vil fremhæve ved dette køkken er 

 

Lys

Børnenes Madhus har store glas facader i to ydervægge, samt en skillevæg midt i rummet bestående af glas. Det gør at køkkenet er lys og ikke føles trangt. Ydermere gør det køkkenet nemt at finde og forbipasserende drages til aktiviteterne. 

 

Åbenhed 

I Børnenes Madhus er der ingen lukkede skabe og kuffer. Køkkenredskaberne står på åbne hylder, hvilket gør at det er nemt at finde de forskellige redskaber og, mindst lige så vigtigt, intuitivt at ligge dem på plads det rigtige sted iden. I klassiske madkundskabslokaler, er det tit svært at finde køkkenredskaberne og de fleste redskaber ender med at blive kastet ind i de skabe der er tættest på opvasken, frem for på de rigtige pladser.  

 

Industrielt design 

 

Fleksibilitet 

 Photo by Hannah Tasker on Unsplash

Læs mere om Børnenes Madhus

Besøg deres hjemmeside her