Se flere billeder

Billeder fra projektet

Hindsgavl Aktivitets- og naturcenter

Hindsgavl Aktivitets- og naturcenter er et unikt støttepunkt for foreninger, klubber, børnefamilier og skoler, der bygger bro mellem de typiske brugere af et skovområde og folk med interesse for de forskellige vandaktiviteter, som kan dyrkes lige ved dyrehaven. Naturcentret er med andre ord, meget mere end ‘blot’ et støttepunkt.

Hindsgavl Aktivitets- og naturcenter er et unikt støttepunkt for foreninger, klubber, børnefamilier og skoler, der bygger bro mellem de typiske brugere af et skovområde og folk med interesse for de forskellige vandaktiviteter, som kan dyrkes lige ved dyrehaven. Naturcentret er med andre ord, meget mere end 'blot' et støttepunkt.

Hindsgavl Aktivitets – og naturcenter ligger midt i den smukke, kommunale dyrehave på halvøen Hindsgavl, kun 2.5 km fra Middelfart på Fyn. 

Aktivitets- og naturcentret er etableret som et anderledes forsøg på, at skabe en fusion mellem de typiske brugere af et skovområde og folk med interesse for forskellige vandaktiviteter, som kan dyrkes lige ved dyrehaven.

Fusionen mellem brugergrupperne har fra starten været en stor succes, og har medvirket til, at Hindsgavl Aktivitets- og naturcenter i dag er meget mere end et støttepunkt i naturen. Det er nemlig blevet et foretrukket samlingssted for en lang række foreninger og selvorganiserede brugere. Herunder skoler, elever og lærere.

Dele af Hindsgavl Aktivitets – og naturcenter nedbrændte desværre i 2020 – bygningerne er nu restaurerede og genopbygget og er taget i brug igen.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content