Se flere billeder

Billeder fra projektet

Allested-Vejle Fritidscenter

Allested-Vejle Fritidscenter i Faaborg-Midtfyn Kommune, blev sammen med Sdr. Nissum Hallen og Trekløverhallen i Stepping, udpeget som vindere af konkurrencen om “Nyt liv i gamle haller”.

Allested-Vejle Fritidscenter i Faaborg-Midtfyn Kommune, blev sammen med Sdr. Nissum Hallen og Trekløverhallen i Stepping, udpeget som vindere af konkurrencen om "Nyt liv i gamle haller".

I konkurrencen “Nyt liv i gamle haller”, har Lokale og Anlægsfonden matchet tre udtjente idrætshaller med tre arkitekter, for at vise, at det er muligt at gøre en gammel hal til et moderne idræts- og kulturcenter.

Hallerne skulle omdannes med spændende arkitektoniske løsninger samt fleksibilitet i deres indretning. Præmissen var et budget på 10 mio. kr. og en udvidelse af grundarealet på maksimalt 10 procent.

Sammen med BSAA Arkitekter har folkene i Allested-Vejle, skabt et vellykket projekt med et helt nyt indgangsparti, og med kig ind til idrætshallens aktiviteter samt squash- og skydebaner i kælderen.

Fra hal til fritidscenter
Allested-Vejle Hallen fik med omdannelsen opført en ny første sal med opholdsmuligheder og loungeområde, café og fitnesslokale med kig over idrætsbanen. Derudover har ‘Allested-Vejle Fritidscenter’, som hallen kaldes i dag, fået en tagterrasse, hvor hallens brugere kan nyde solen i sommerhalvåret.

Adgangen mellem idrætshal og første sal sker via en ny “eventtrappe”, der kan lukkes af med foldevægge. Dermed bliver trappen til et selvstændigt rum, der kan anvendes til fx musikoptræden.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content