Logo til print

Herning Fodboldeksperiment

Herning Fodboldeksperiment tager udgangspunkt i tanken om, at fodboldkunst udvikles gennem lyst og leg, og boldanlægget gør op med tanken om, at fodboldtræning er noget, der foregår i en forblæst græsørken.

Herning Fodboldeksperiment er bygget op om et aktivitetsbånd med en række specialudviklede faciliteter, der gør det muligt for både elitespillere og breddespillere at forbedre boldbehandlingen til det mest sublime.

Spillerne kan bruge faciliteterne alene eller i grupper. Der er en stor og en lille kunstgræsbane samt en interaktiv minibane.

Fodboldeksperimentet er åbent for alle og gratis at bruge. Det er oplagt at benytte området til en udflugt med børnene eller en løbetur med vennerne, da det samtidig er muligt at benytte flere træningsinstallationer på de nye hævede volde mellem fodboldbanerne, der ligger midt i et grønt byområde.

Det er boldklubben 'Herning Fremad' og Lokale og Anlægsfonden, der sammen med Herning Kommune, FC Midtjylland, Center for Idræt og Arkitektur og GHB Landskabsarkitekter, har udviklet boldanlægget.

Idrætsanlæg

Fakta

Arkitekt
GHB Landskabsarkitekter

Opført
2011

Bevilling
4.000.000 kr.

Anlægssum
14.000.000 kr.

Bygherre
Boldklubben Herning Fremad

Areal
10.000 m² ved klubhuset - hele anlægget er omkring 70.000 m²

Adresse

Ringkøbingvej 66, 7400 Herning