Logo til print

Spejderhytte i Næstved

FDF-spejderne i Næstved har opført et nyt spejderhus og aktivitetscenter med fokus på fleksibel indretning og opbygning.

Et 120 m² stort aktivitetsrum kan opdeles og ændres ved hjælp af en foldevæg og mobilt inventar. Rummet kan derfor varieres efter antallet af spejdere eller brugere i huset, og tages i brug ved mere pladskrævende aktiviteter.

Spejderhusets udformning giver gode muligheder for at sammenkoble inde- og udeaktiviteter, da de overdækkede udearealer ofte er omdrejningspunktet for brugen af huset.

Ved siden af spejderhuset har arkitekterne fra Aart Architects opført et kombineret klatre- og legetårn, der rejser sig som et skulpturelt og samtidig aktiverende vartegn for FDF-spejderne i Næstved. 

Friluftsliv og spejder

Fakta

Arkitekt
Aart Architects

Opført
2008

Bevilling
1.900.000 kr.

Anlægssum
6.200.000 kr.

Bygherre
FDF Næstved

Areal
250 m²

Adresse

Gl. Holstedvej 12, 4700 Næstved