Se flere billeder

Billeder fra projektet

Vandhusbåd i Ishøj

En vandhusbåd med sauna er blevet fortøjet i Ishøj Strandpark og har vakt glæde blandt de mange vinterbadere på egnen.

En vandhusbåd med sauna er blevet fortøjet i Ishøj Strandpark og har vakt glæde blandt de mange vinterbadere på egnen.

Vandhusbåden, som Lokale og Anlægsfonden har udviklet i samarbejde med Waterliving International og Ishøj Kommune, er 90 m² ren glæde for badegæsterne i Ishøj Strandpark. 

Vandhusbåden kan i særdeleshed bruges af kuldegyselskende medlemmer af strandbadeforeningen ‘Isbjørnen’, der har savnet gode badefaciliteter i havnen. Strandbadeforeningens medlemmer var dog heller ikke længe om at tage springet fra den nye vandhusbåd.

Badefaciliteter hele året rundt
Vandhusbåden kan som udgangspunkt bruges hele året rundt, men med den indbyggede sauna er der taget et stort og velkomment hensyn til de badegæster, der ikke holder sig tilbage, når himlen og havet bliver mere gråt end blåt.

Som vinterbader kan man benytte saunaen før og efter det kolde gys og dvæle i en stemning af varmende lettelse og hyggesnak med ligesindede, beskyttet mod vinterens rasen og det råkolde vintervejr.

Et samlingssted for kulturelle begivenheder og motionister
Vandhusbåden har dog mere end én funktion. Den er også et tilbud til de selvorganiserede motionister på landjorden, der kan bruge vandhusbådens indre badefaciliteter efter en løbetur i området omkring Ishøj Strandpark og Ishøj Havn.

Med de fine udsigtsmuligheder fra vandhusbåden, vil den derudover være et naturligt mål for mange naturvandringer i det fuglerige område. Endelig vil vandhusbåden kunne bruges som base eller opholdssted i forbindelse med de mange kulturbegivenheder og koncerter, der afholdes i strandparken.

Se flere billeder

Billeder fra projektet

Skip to content