Om mål på baner

Mål på idrætsbaner indeholder oplysninger om facilitetskrav til forskellige idrætsgrene.

Regler og retningslinjer ændres løbende, og det er derfor afgørende, at de aktuelle udgaver af specialforbundenes regelsæt og banemål anvendes ved projektering og udførelse. Det anbefales således altid at rette henvendelse til det pågældende specialforbund, når oplysningerne skal anvendes ved etablering og indretning af idrætslokaler og -spillepladser. Under hver eneste idrætsgren findes der links direkte til enten det nationale specialforbund og/eller det internationale specialforbund for den enkelte idrætsgren.

Mål på idrætsbaner er udviklet og vedligeholdt i et samarbejde mellem Team Danmark, Lokale- og Anlægsfonden og Danmarks Idræts-Forbund. Mål på idrætsbaner er efterfølgeren til hjemmesiden "idraetsanlaeg.dk".

Lokale og Anlægsfonden, Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund kan ikke stilles til regnskab for eventuelle ukorrekte eller manglende oplysninger på Mål på idrætsbaner. Disse sider er udelukkende en service, der skal gøre det nemmere at overskue, hvor man kan finde oplysninger om facilitetskrav i forbindelse med konkret byggeri af idrætshaller, idrætsanlæg mv.

Værktøjer
Til top

Site developed by Klestrup partners